fbpx

У різдвяному матчі ФК "Прикарпаття" переміг команду воїнів АТО

Спорт 19:10, 20.12, 2018

Гравці івано-франківського "Прикарпаття" довели у справі, що є майстрами шкіряного м'яча не лише на футбольному полі, а й на футзальному майданчику. У четвер, 20 грудня, Команда рідного краю зіграла дружній різдвяний поєдинок зі збірною прикарпатських воїнів АТО, які змагаються у Відкритому чемпіонаті України серед Героїв АТО.

Товариський матч відбувся на паркеті Фізкультурно-оздоровчого комплексу. Гра відбулася у форматі два тайми по 20 хвилин "брудного" часу, пише прес-служба МВК.

Відзначимо, що у складі "Прикарпаття" є кілька гравців, які свого часу грали у футзал на аматорському рівні обласних та всеукраїнських змагань. Зокрема, раніше Олег Веприк, Віктор Данищук і Віктор Яневич ("Віза-Вторма") не один раз виходили на майданчик проти теперішнього одноклубника Ярослава Конкольняка ("Епіцентр К10"). До речі, минулого сезону досвідчені Веприк, Данищук та Яневич стали "бронзовими" призерами чемпіонату України з футзалу серед команд Першої ліги.

Щодо самої гри, то доволі обережний перший тайм подарував вболівальникам лише один забитий м'яч. На 13-й хвилині Василь Француз замкнув дальню стійку після флангового прострілу. Кілька разів м'яч влучав у стійку воріт команди "Прикарпаття-АТО". Після перерви Ігор Худобяк головою по-футбольному подвоїв перевагу своєї команди, а далі впродовж однієї хвилини після ударів Романа Борисевича і Віктора Данищука рахунок став 4:0.

За лічені секунди атовці зуміли таки "пробити" Остапа Вульчина, коли Віктор Лудчак реалізував пенальті. Як виявилось згодом, це був "гол престижу". Кінцівку товариського матчу потужніше провели професійні футболісти, які довели свою перевагу у грі 5х5. На останніх хвилинах забитими м'ячами відзначилися Володимир Боришкевич та Олег Веприк, а ще двоє гравців – Худобяк і Француз – встигли "оформити" дублі.

Незважаючи на підсумковий рахунок 8:1 на користь "Прикарпаття", усі учасники різдвяної зустрічі отримали хороші емоції від дружнього спарингу на футзальному майданчику. По завершенні гри на згадку зробили спільне фото.

Різдвяний товариський матч 

МФК "Прикарпаття" – ФК "Прикарпаття-АТО" – 8:1 (1:0)

Склад "Прикарпаття": Вульчин – Борисевич, Веприк, Данищук, Боришкевич – Януш, Бочкур, Француз, Худобяк.

Голи: Француз (13, 40), Худобяк (29, 39), Борисевич (33), Данищук (34), Боришкевич (37), Веприк (40) – Лудчак (36, з пенальті).

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: