fbpx

У Рогатині відкрили два спортивні майданчики. ФОТО

Суспільство 12:18, 25.10, 2018

На базі Рогатинського державного аграрного коледжу урочисто відкрили два спортивні майданчики.

На відкриття спортивних майданчиків приїхав голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук та міський голова Рогатина Сергій Насалик.
 

Олег Гончарук зазначив, що для облдержадміністрації одним з основних напрямків роботи щодо розвитку спорту є будівництво спортивних майданчиків. Мова йде як про спорудження таких майданчиків у населених пунктах області, так і про формування сучасної інфраструктури для різних видів спорту. Зокрема, за попередні роки на Прикарпатті спорудили за стандартами UEFA стадіон в Івано-Франківську, а в Національному технічному університеті нафти і газу завершено ремонт легкоатлетичного комплексу, який відповідає олімпійським нормам, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

"За останні три роки завдяки фінансуванню з державного бюджету, завдяки спільній позиції депутатського корпусу обласної ради на Івано-Франківщині облаштовано 87 спортивних майданчиків", – додав очільник області.

Директор коледжу Ігор Тринів зазначив, що у 2019 році планується осучаснення цих спортмайданчиків, які будуть включати в себе бігову доріжку, стрибкову яму і ряд тренажерних споруджень.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: