fbpx

У Рогатині водій "ВАЗа" збив велосипедиста і втік, потім повернувся. ФОТО

Суспільство 11:54, 25.07, 2018

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілим трапилася вчора, 24 липня, близько 23-ї години в місті Рогатин.

Як повідомили в секторі комунікації поліції Івано-Франківщини, 44-річний житель Рогатина, керуючи автомобілем марки ВАЗ-21154, на повороті, який освітлювався, виїхав на смугу зустрічного руху та збив велосипедиста.

Очевидці побачили травмовану людину на дорозі та викликали швидку, а водій автомобіля після наїзду покинув місце пригоди, але пізніше повернувся.

Внаслідок ДТП 54-річний велосипедист, житель села Залужжя, отримав черепно-мозкову травму, перелом кісток основи черепа, множинні садна обличчя та голови, політравми. Його доставлено до реанімаційного відділення Рогатинської ЦРЛ, а відтак до обласної клінічної лікарні.

У водія відібрано кров на проведення дослідження на вміст алкоголю.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, відповідно до санкції статті, передбачає обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортним засобом на строк до трьох років або без такого.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: