fbpx

У Рожнятівському районі жінка в`їхала у патрульний автомобіль і звинуватила в ДТП поліцію. ВІДЕО

Суспільство 20:47, 20.04, 2017

Дивне ДТП сталося в селі Дуба на Рожнятівщині. Неадекватний водій на дорозі спочатку не зупинився на вимогу патрульних, а потім ще й заднім ходом в`їхав у їхнє авто.

Під час відпрацювання Рожнятівського району у селі Дуба патрульні звернули увагу на автомобіль Mercedes-Benz Vito. Його водій при зміні напрямків руху не вмикав показники поворотів, тому поліціанти вирішили зупинити мікроавтобус за допомогою проблискових маяків та спеціального звукового сигналу.

Водій проігнорував вимогу поліцейських про зупинку та поїхав далі, повідомив речник патрульної поліції Микола Гурак. Згожом мікроавтобус зупинився, здійснив рух заднім ходом та в'їхав у службовий автомобіль патрульних Івано-Франківська.

З-за керма мікроавтобуса вийшла жінка та голосно заявила, що це патрульні в'їхали в її автомобіль.

Діалог з жінкою тривав кілька годин.

За цей час патрульні склали на неї адмінпротокол за ст. 122-2 КУпАП  за невиконання вимоги про зупинку, а працівники райвідділу склали адмінпротокол за ст. 124 КУпАП за порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортного засобу.

Патрульні мають аргументовані підстави вважати, що за кермом мікроавтобуса був нетверезий чоловік, який під час зупинки пересів на пасажирське сидіння та увімкнув передачу заднього ходу на автоматичній коробці передач Mercedes-Benz Vito.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: