fbpx

У Румунії мотоцикл в'їхав у автобус з українськими туристами, серед них – франківці. ВІДЕО

Суспільство 17:35, 03.09, 2018

В туристичному автобусі, що зазнав аварії, перебували 67 українців, зокрема 20 дітей.

У ніч на 3 вересня у місті Сучава, що в Румунії, мотоцикл зіткнувся з українським туристичним автобусом, внаслідок чого загинули двоє людей. Про це пише Libertatea.

Внаслідок ДТП загинув водій і пасажир мотоцикла.

Як зазначає видання, в автобусі перебували 67 українців, зокрема 20 дітей. Вони не зверталися за медичною допомогою, йдеться у повідомленні.  

Поліцейські з Сучави почали розслідування, щоб встановити обставини, за яких сталася аварія, і хто у ній винен, пише РБК.

Серед туристів в автобусів було двоє франківців.

"Потрапили в аварію. О третій ночі в місті Сучава в наш автобус на величезній швидкості врізався мотоцикл. Удар був дуже сильний. Усі пасажири автобуса неушкоджені, зате водій мотоцикла і пасажир загинули на місці", – повідомила в мережі Любов Загоровська.

Франківчанка написала, що вражена роботою румунських служб. До 5 хвилин часу на місці були усі.

"Працювали швидко і злагоджено. Спочатку їхнє МНС і "невідкладна" допомога (один з потерпілих був таки під колесами, витягували), далі поліція. Перепитали, чи потрібна допомога пасажирам, уточнили, скільки їде дітей. Одразу підігнали два бусики, аби діти могли сісти всередину і зігрітися, бо ніч дуже холодна. До години часу оформили все і відігнали автобус вбік, аби можна було дістати речі. Знайшли міський рейсовий автобус і водія (вночі!), який перевіз нас з речами до найближчої школи. Там відкрили актовий зал і показали, де туалети. В бічній кімнаті застелили підлогу килимками і вклали дітей.

1

О 8-й ранку на роботу прийшли працівники школи, одразу відкрили підсобку і витягли мати, аби на них можна було лягти й відпочити", – описала тривожну ніч франківська журналістка.

Українських туристів, що потрапили в аварію, сьогодні забрав із Сучави львівський автобус. 

Туристичний автобус їхав з Болгарії в Україну. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: