fbpx

У СБУ кажуть, що співробітники LifeNews – не журналісти, а конкретний бойовий підрозділ

Політика 18:37, 05.07, 2014

Заступник голови СБУ Андрій Левус назвав співробітників російського пропагандистського телеканалу LifeNews "конкретним бойовим підрозділом інформаційних спецоперацій".

"Ми видворили значну кількість російських журналістів. Ця робота триває. Найбільша проблема – телеканал Lifenews. Це не журналісти, які не ЗМІ, а конкретний бойовий підрозділ інформаційних спецоперацій. Брехня таких розмірів, що важко коментувати. Знаходимо – видворяємо. Зараз стали обережніші – маскуються", – сказав заступник голови СБУ.

Він також розповів про діяльність контррозвідки України, повідомляє "Телеканал новин 24".

"Подібна інформація – це не предмет піару. Зрозуміло, зрадників знаходимо і заарештовуємо. Є люди на посадах. Проводиться робота: з ким працював, чому, як довго", – зазначив Левус.

"СІЗО СБУ переповнені. Кожен день ми когось затримуємо – як диверсантів з Росії, так і громадян України, яких чекає суд за статтею "державна зрада". Робота ведеться. Коли говорять, що контррозвідки немає – це нісенітниця. Ви б здивувалися, якби ця діяльність афішувалася в прес-релізах. Є своя специфіка роботи. Це шахи, а не шашки", – додав він

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: