fbpx

У СБУ затримання франківської журналістки терористами назвали "фейком, який продукують антиукраїнські сили"

Суспільство 13:53, 22.06, 2016

Керівник прес-центру СБУ Олена Гітлянська прокоментувала інформацію щодо затримання терористами франківської журналістки.

"Росія продовжує вести проти нашої держави інформаційну війну – у ЗМІ поширюються все нові й нові фейки. Наприклад, учора з’явилось повідомлення про затримання терористами ЛНР української журналістки Ольги Богданової за підозрою в шпигунстві. Це "повідомлення" дуже зацікавило українські медіа. Водночас хочу наголосити, що Служба безпеки України не коментуватиме кожен фейк, який продукують антиукраїнські сили", – написала Олена Гітлянська у Фейсбуці.

Як писав КУРС, російські медіа поширили інформацію про затриманого в "ЛНР" агента "Мєтєль" – журналістку з Івано-Франківська Ольгу Богданову (у Франківську її знають, як Ольгу Сворак).

Інформацію про затримання підлеглої підтвердило керівництво редакції "Голос", де вона працювала. На відео, яке розповсюдили терористи, Ольга розповідає, що неодноразово відвідувала так звану "ЛНР" – їздила до коханого, який є військовослужбовцем одного з територіальних підрозділів самопроголошеної республіки.

З її слів, саме це стало причиною того, що її завербував працівник СБУ для збору і передачі з "ЛНР" інформації політичного і військового характеру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: