fbpx

У селі на Болехівщині пробурили свердловину для покращення якості води в школі та садочку. ФОТО, ВІДЕО

Політика 16:40, 13.09, 2018

Депутат Івано-Франківської обласної ради від фракції "ВОЛЯ", партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Галина Макота посприяла, щоб на території школи, що в селі Поляниця на Болехівщині, пробурили свердловину.

Саме за зверненням Галини Макоти з обласного бюджету були виділені кошти в сумі 100 тисяч гривень на проведення робіт.

"Свердловина дасть змогу вирішити проблему з постачанням питною водою навчальних закладів. І відтепер діти і дорослі мають можливість пити чисту джерельну воду", – каже депутат облради. 

Голова села Поляниця Андрій Стельмах висловлює вдячність за надану допомогу. 

"Це уже не перша робота Галини Макоти із залученням коштів для нашого села. Дякуємо, що зрозуміли і посприяли виділенню грошей для буріння свердловини. Зараз в школі навчається 190 дітей. Незабаром ми плануємо відкрити тут ще й дошкільний навчальний заклад. Галина Макота постійно нам допомагає. Вона посприяла також ремонту та реконструкції двох кімнат у школі. Минулого року були залучені кошти на внутрішні туалети, де були зроблені каналізаційні роботи і обладнання внутрішніх приміщень. Надіємось на майбутню співпрацю", – каже сільський голова Поляниці. 

Відзначимо, що це вже четверта свердловина, яку пробурили у гірських селах Болехівщини за сприяння депутата облради Галини Макоти. За її зверненнями з обласного бюджету також виділялись кошти для буріння свердловини у селах КозаківкаТисів та Сукіль.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: