fbpx

У селі на Долинщині відкрили нові, сучасні групи для дошкільнят. ФОТО

Суспільство 10:35, 14.09, 2017

13 вересня у селі Рахиня Долинського району урочисто відкрили приміщення для груп дошкільного виховання навчально-виховного комплексу та спортивний майданчик зі штучним покриттям.

"Сьогодні ми виконуємо надзвичайно важливу місію – будуємо сучасні дитячі навчальні заклади. Адже наші діти – це наше майбутнє. Громада цього села має можливість навчати своїх дошкільнят у класах, обладнаних за найвищими європейськими стандартами,  наголосив, вітаючи присутніх, голова ОДА Олег Гончарук.  Завдяки ефективній співпраці обласної, місцевої влади, ініціативності та наполегливості громади нам вдається досягати хороших результатів".

У 2013 році, з метою відкриття двох груп для організації дошкільного виховання на 30 дітей, було розпочато реконструкцію цього закладу. За відповідний період було виконано роботи з перекриття даху, замінено внутрішню електромережу, проведено капітальний ремонт приміщення та утеплення фасаду, встановлено котельне обладнання, зовнішню і внутрішню тепломережу, облаштовано харчоблок, внутрішні санвузли, закуплено меблі, обладнання, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Загалом, на це використано 1 млн 403 тис. грн з державного, обласного, районного та сільського бюджетів.

Продовжили урочисту програму церемонія перерізання символічної стрічки та освячення дитячого закладу освіти і спортивного майданчика.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: