fbpx

У селі Поляниця завершуються роботи з ямкового ремонту дороги

Суспільство 09:53, 21.11, 2014

У селі Поляниця Яремчанської міськради зусиллями тутешніх підприємців, місцевої громади та за підтримки облдержадміністрації проводять ямковий ремонт дороги, яка з'єднує яремчанську трасу сполученням "Яремче – Буковель".

За словами одного з ініціаторів проведення ремонтних робіт Андрія Котика, село Поляниця – це, перш за все, туристична місцевість, яку відвідує чимало гостей. Погана якість дорожнього покриття створювала для них додаткові незручності. Для вирішення нагальної проблеми громада села спільно з підприємцями вирішила відремонтувати дорогу. Для цього було створено мобільні групи, до складу яких увійшли представники готельного бізнесу, власники туристичних садиб, підприємці. Роботи на проблемних ділянках ведуться впродовж двох тижнів філією Богородчанської ДЕД. Завершити ямковий ремонт підрядники планують через чотири дні, передає КУРС із посиланням на Івано-Франківську ОДА.

Загалом на ремонт дороги буде витрачено близько 340 тисяч гривень. Це кошти, які були зібрані місцевою громадою та представниками бізнесу.

У рамках робочої поїздки зі станом робіт на об'єкті в селі Поляниця ознайомився радник голови облдержадміністрації Сергій Басараб. За його словами, ремонт дороги є, передусім, яскравим прикладом співпраці сільської громади, місцевих підприємців та обласної державної адміністрації. Він каже, що основне завдання облдержадміністрації полягає у налагодженні конструктивного діалогу з громадою та представниками бізнесу, а принципова позиція обласної влади – йти їм назустріч у вирішенні нагальних проблем.

"Завдяки зусиллям голови облдержадміністрації Олега Гончарука вдалося розпочати важливу справу, – наголосив Сергій Басараб. – За короткий термін часу зроблено ямковий ремонт на семи кілометрах дороги, яка з'єднує яремчанську трасу із курортом "Буковель". Вагомий внесок, безумовно, зробили підприємці  та мешканці села, які зібрали гроші. Акумульовані кошти використали на фінансування ремонтних та паливно-мастильних матеріалів. За допомогою облдержадміністрації скоординовано дії виконавців робіт, забезпечено своєчасне постачання матеріалів, необхідних для роботи".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: