fbpx

У семи оздоровчих таборах на Прикарпатті цілодобово чергують правоохоронці. ФОТО

Суспільство 14:06, 24.06, 2016

На Прикарпатті за кожним з 14 дитячих оздоровчих закладів закріплено працівників ювенальної превенції, а у семи закладах оздоровлення та відпочинку дітей працівники поліції несуть службу цілодобово.

Загалом тут відпочиває 2600 дітей, з якими поліцейські систематично проводять профілактичні бесіди та інші превентивні заходи. Вони спрямовані на попередження травмування, нещасних випадків на воді, а також формування у дітей здорового способу життя. Працівники поліції розповідають, зокрема, про шкідливі наслідки вживання наркотичних речовин, алкогольних напоїв та тютюнових виробів, які ілюструють конкретними прикладами з практичної роботи з неповнолітніми, інформує управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області

Напередодні відкриття дитячих оздоровчих закладів поліцейські провели роз’яснювальну роботу з їх адміністраціями, під час якої звернуто увагу на необхідність своєчасного інформування територіальних органів поліції за номером екстреного виклику "102" про надзвичайні події за участю дітей, особливо в разі нещасних випадків та фактів самовільного залишення дітьми дитячих оздоровчих закладів.

"Безпека дітей в оздоровчих закладах є одним з пріоритетних напрямків діяльності працівників ювенальної превенції під час літніх канікул. Разом з тим поліцейські здійснюють й інші заходи щодо захисту прав та інтересів усіх неповнолітніх, які перебувають на території області", – повідомляють у поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: