fbpx

У Шешорах відремонтували 1,5 км дороги

Суспільство 18:04, 15.08, 2016

У Шешорах відремонтували 1,5 км дороги – одну з найгірших ділянок автодороги Пістинь – Космач, на ремонт якої тривалий час не вдавалось вибити жодної копійки. Але в результаті численних запитів та звернень депутата облради від "ВОЛІ" Олега Атаманюка Служба автомобільних доріг провела ремонт дороги Пістинь – Космач у межах населеного пункту Шешори.

Загальна довжина автодороги Пістинь – Космач – 15 кіломентрів. Станом на сьогодні уже відремонтовано 1500 метрів цієї дороги, повідомляє прес-служба партії "ВОЛЯ".

"Для розвитку туризму Карпатського регіону та цього краю нам необхідно перш за все відремонтувати дороги. Адже це свого роду артерії життя регіону, як і артерії людського життя", – відзначив Атаманюк.   

Роботи проводилися у два етапи, спочатку було відремонтовано 600 метрів, цими днями проклали ще 900 м асфальтового покриття.

Атаманюк запевнив, що й надалі всіма силами шукатимуть можливість продовжувати ремонт доріг у Косівському регіоні. 

"Станом на сьогодні ми вже маємо відремонтованих 1500 метрів дороги і на цьому не зупинятимемося", – підкреслив Атаманюк.

Крім того, коштом місцевих підприємців відремонтована одна з головних вулиць села. 

Депутат Косівської райради Петро Іванишин каже, що не менш важливе значення мають також і сільські вулиці, які також потребують ремонту. Зокрема, вулиця, яка веде до храму, є важливою не лише для місцевих мешканців, а й для туристів.

"Вона є найбільш важливою, це центральна сільcька дорога, яка веде до нашої церкви. І жителі села та гості, які до нас приїжджають, найбільше користуються саме цією вулицею. Ремонт цього відрізку став можливим тільки завдяки коштам, які спрямував уродженець села, меценат Лутчак Василь Федорович", – відзначив Петро Іванишин.

Півтора кілометри відремонтованої дороги сьогодні – це не кінцева мета, а тільки проміжний успіх. Олег Атаманюк запевняє, що команда "ВОЛІ", яка працює в обласній раді та на місці, далі буде активно займатися залученням коштів на ремонт доріг, в тому числі направлятиме запити та звернення до Державного фонду  регіонального розвитку, аби залучити кошти із державного бюджету для ремонту дороги Пістинь – Космач.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: