fbpx

У школі №12 батькам першачків забороняють входити у приміщення навчального закладу. ВІДЕО

Суспільство 11:48, 26.01, 2018

Батькам учнів початкових класів загальноосвітньої школи №12 не дозволяють проводити дітей до навчальних місць та забирати звідти після уроків.

Батьки скаржаться, що тепер не можуть допомогти дітям донести портфель до кабінету, влягнути верхній одяг, поговорити з педагогами про навчання чи просто пересвідчитися у безпеці власного чада, йдеться в сюжеті "Каналу 402".

Мама другокласника Людмила Грекул скаржиться, що зранку до школи її не впускають, аргументуючи ситуацією на сході України та епідемією кору. При цьому після 11 години вхід до школи вже не контролюють.

У свою чергу представники керівництва школи запевняють, що охорона має бути вже за декілька днів, а запобіжні заходи  це насамперед чистота закладу, здоров'я та безпека учнів. 

Головний освітянин міста Ігор Смаль зазначає, що з прийняттям нового закону "Про освіту" кожна школа має право самостійно приймати правила внутрішнього розпорядку. Щоправда, якщо більшість батьків погодилися на це. Керівництво школи запевняє, що перед прийняттям такого рішення проводили батьківські збори та узгоджували це питання. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: