fbpx

У смертельній ДТП на Волині загинув прикарпатець. ФОТО

Суспільство 17:47, 12.01, 2019

Сьогодні близько 11 години на автодорозі сполученням Луцьк – Ковель поблизу села Свидники Ковельського району зіткнулися мікроавтобус Volkswagen T4 та легковий автомобіль "КIA".

Водій легковика загинув на місці ДТП. За кермом автомобіля "КIA", який рухався в напрямку з Луцька до Ковеля, перебував 35-річний житель міста Коломия Івано-Франківської області, інформує обласна поліція Волині.

Він загинув на місці ДТП, 32-річну пасажирку легковика госпіталізували в реанімацію Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання. За кермом Volkswagen T4 перебував 61-річний житель міста Ковель. Його госпіталізували в травматологію медоб’єднання.

Пасажира мікроавтобуса, 56-річного жителя Ковельського району, після надання медичної допомоги не госпіталізували. На місці дорожньо-транспортної пригоди працює слідчо-оперативна група головного управління Національної поліції у Волинській області.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, слідчі внесуть відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: