fbpx

У Снятині медперсонал райлікарні затримав злодія

Суспільство 17:15, 05.06, 2018

До Снятинського відділення поліції надійшло повідомлення від працівника районної лікарні про те, що у закладі медпрацівники затримали невідомого чоловіка, який із жіночої сумочки викрав гаманець, в якому було 200 гривень.

Місцеві правоохоронці задокументували факт вчинення крадіжки. Вони встановили особу зловмисника, яким виявився 26-річний місцевий мешканець, інформує СК ГУНП в Івано-Франківській області.

Як з’ясувалося, перебуваючи в травматологічному відділенні медзакладу, зловмисник зайшов у незачинене приміщення для переодягання медперсоналу, де із жіночої сумочки вкрав гаманець. Сумочка належить 33-річній медпрацівниці. При виході з кабінету невідомого помітили медпрацівники, які затримали його за підозрою у крадіжці та викликали поліцію.

У скоєному лиходій зізнався, крадений гаманець з грошовими коштами у нього вилучили та повернули власниці.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно із санкцією статті зловмисникові загрожує покарання від мінімального – у вигляді штрафу до максимального – позбавлення волі на строк до трьох років. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: