fbpx

У ювелірній крамниці Снятина правоохоронці на гарячому затримали злодія

Суспільство 12:58, 26.01, 2017

У Снятині працівники поліції охорони затримали зловмисника, який з ювелірного магазину викрав золоті прикраси на 73 тисячі гривень.

Вчора приблизно о 23-ій годині на головний пульт центрального спостереження поліції охорони Івано-Франківської області поступило повідомлення про спрацювання сигналізації з ювелірного магазину, що в Снятині. Чергова негайно направила спільний наряд Коломийського відділу поліції.

Прибувши на об’єкт, працівники поліції охорони та групи реагування Снятинського ВП виявили пошкодження дверей магазину та сліди проникнення. Дотримуючись заходів особистої безпеки, правоохоронці затримали невідомого, який, побачивши працівників поліції, намагався втекти, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

В ході проведення огляду місця події було виявлено отвір у дверях, через який зловмисник проник у магазин.

Слідчо-оперативна група задокументувала факт крадіжки з проникненням, вилучила викрадені вироби із золота та срібла та знаряддя, з допомогою яких зловмисник, вирізавши пластик на дверях, проник до приміщення. Зокрема, виявлено та вилучено ніж, рукавички, плоскогубці та пакет з викраденим товаром з магазину одягу. Загальна вартість викрадених ювелірних виробів склала 73 000 гривень.

Зловмисника, а ним виявився 44-річний житель Снятина, затримано в порядку ст. 208 КПК України. Свою вину він цілком визнав. Зараз вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка з проникненням e житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: