fbpx

У соцмережах поширили неправду про халтуру від прикарпатських будівельників у зоні АТО, – адміністрація

Суспільство 06:39, 06.08, 2015

Обласна державна адміністрація спростувала поширену в мережах і деякими ЗМІ інформацію про неналежне будівництва фортифікаційних споруд прикарпатськими будівельниками.

Сьогодні впродовж дня у соціальних мережах поширювали фото "курятника", який нібито здали прикарпатські будівельники в якості бункера в зоні АТО. До повідомлення додавлося фото. Деякі інтернет-видання підхопили і поширили інформацію. 

Як повідомляє обласна державна адміністрація, до споруди на фотографії будівельники з Івано-Франківської області не мають жодного стосунку. Усі будівельні роботи, які проводяться прикарпатцями, відповідають будівельним нормам, вимогам та проекспертованим проектам. Як доказ ОДА опублікувала фотографії реального стану об’єктів, які споруджуються будівельниками з Прикарпаття.

Однак, як повідомляв КУРС, 20 липня на засіданні РНБО Івано-Франківську область критикували саме за неналежне будівництво фортифікацій у зоні АТО. Також за "неналежне виконання обов’язків щодо забезпечення будівництва фортифікаційних споруд на Сході України" голова ОДА Олег Гончарук звільнив директора департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури адміністрації Володимира Ілійчука.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: