fbpx

У соцмережах пропонують торти, які франківські господині пекли на допомогу Станіславу Фармузі

Суспільство 12:15, 01.07, 2018

Кілька десятків тортів, що їх приготували на благодійний ярмарок у Франківську, сьогодні виставили як лоти в мережі.

Нагадаємо, сьогодні в Івано-Франківську планували провести благодійний ярмарок на допомогу онкохворому Станіславу Фармузі, сину ветерана АТО. 

На ярмарок готували книги і солодощі. На заклик організаторів відгукнулися кілька десятків франківських господинь – вони спекли торти. 

Через погану погоду благодійний захід, який мав відбутися на "стометрівці" біля стоматкорпусу сьогодні, перенесли на наступну неділю. Але торти і пляцки залишилися напечені. Тож організатори оголосили своєрідний аукціон солодощів у мережі. 

У групі "Благодійний ярмарок солодощів та книжок для Станіслава Фармуги" на Фейсбук торти виставили на продаж – в коментарях можна писати свою ціну. Благодійний ФБ-аукціон буде діяти до повного продажу. 

Доставку слід обговорити з організаторами чи авторками смаколиків. 

"Ранкова доставка тортиків принесла в скарбничку Станіславчику Фармузі 1900 грн! Люди, ви неймовірні! Дякую за довіру! Ще залишилось чимало смаколиків! Ввечері буду знову розвозити!" – пише в групі ініціаторка акції Оксана Островська. 

1

"Тортик – шедавральний: натуральний, легкий і візуально просто Бомбезний! Наша Сім'я такі обожнює! Вдячна за Любов і Талант, який Ви в нього вложили!" – відгукнулася Ірина Воробець, яка придбала смаколик. 

КУРС писав, що для онкохворого 9-річного Станіслава Фармуги вже зібрали понад 20 тисяч доларів. Хлопчик почав терапію. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: