fbpx

У США заарештували безпритульного Владіміра Путіна

Суспільство 11:00, 31.08, 2016

У місті Вест-Палм-Біч на півдні Флориди днями був заарештований Владімір Путін, який кричав на співробітників супермаркету Publix й відмовлявся залишити приміщення.

Зневірившись втихомирити його, директор магазину викликав поліцію, передає УНІАН з посиланням на Бі-бі-сі.

Журналістка Вада Моссават із сайту GossipExtra поспішила заспокоїти читачів, повідомивши, що "КДБ викликати не довелося, і малоймовірно, щоб те, що трапилося, вилилося в міжнародний інцидент, бо цей Путін не є російським президентом".

"Цей Путін є 48-річним бомжем з Уест-Палм-Біч, – продовжує Моссават, – а не 63-річним диктатором, який любить ходити без сорочки. Поліція заарештувала американського Путіна і висунула йому звинувачення в незаконному перебуванні на чужій території й опорі арешту без застосування насильства, за що йому загрожує менше року в'язниці.

"Згідно з тюремним архівом, в іншому він чистий перед законом – на відміну від російського Путіна, який весь час потрапляє у всілякі історії: то журналістів вб'є, то в Крим вторгнеться", – зауважує наприкінці американський журналіст.

Американський Путін спочатку відмовився повідомити своє ім'я, і поліція зареєструвала його під універсальним позначенням Джон Доу. Але в поліцейському рапорті про затримання крикуна він вже значиться під ім'ям Володимир Путін.

1

День тому флоридський Путін вийшов з в'язниці під заставу в 1000 доларів. Йому наказано з'явитися в суд наприкінці вересня. 
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: