fbpx

У священика, який вчора спричинив ДТП у Франківську, медики зафіксували 1,19 проміле алкоголю в крові

Суспільство 10:56, 20.04, 2018

За кермом автомобіля "Шкода Октавія", водій якого тікав від патрульних і спричинив ДТП в Івано-Франківську, був священик з Калуша Сергій Бусел.

Про це КУРСу стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, ДТП трапилася вчора на перехресті вулиць Галицька – Калуське шосе в Івано-Франківську.

На перехресті вулиць Грушевського – Василіянок водій “Шкода Октавія” порушив правила ПДР, не зупинився на вимогу поліцейських і почав тікати. Поліцейські наздогнали його аж на виїзді з Івано-Франківська, де він спричинив ДТП.

Як повідомили у поліції, у ДТП постраждала 35-річна пасажирка винуватця ДТП , її госпіталізували з попереднім діагнозом черепно-мозкова травма.

Водій пройшов освідчення на стан сп’яніння у медзакладі, де зафіксували 1,19 проміле алкоголю в крові.

Сергій Бусел править у церкві Введення у храм Пресвятої Богородиці УГКЦ у селі Пійло Калуського району. Також, за даними інформаційно-аналітичної системи YouControl, він очолює  релігійну організацію “Релігійна громада Введення в храм Пресвятої Богородиці української греко-католицької церкви с. Пійло”.

На сайті Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я Сергій Бусел зазначений як капелан Калуської районної лікарні.

Також інформація про нього є на сайті Парафії Святого Архистратига Михаїла м. Калуш:

 

1

Нагадаємо, це вже другий священик, який скоїв ДТП в Івано-Франківську у стані алкогольного сп’яніння. 

Нагадаємо, 27 грудня в Івано-Франківську на вулиці Івана Павла ІІ “Мерседес” Е-класу в’їхав у мікроавтобус “Фольксваген Каравела”. Винуватець ДТП спробував утекти від патрульних, але його наздогнали за 300 м від місця аварії. За кермом “Мерседеса” був нетверезий священик Андрій ДмитрукЗа три місяці отець з’явився до суду лише раз і пояснив судді, що приймав сердечні краплі, коли скоїв ДТП.

Городенківський районний суд визнав його винним у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП. Проте фактичної відповідальності за порушення священику вдалося уникнути. Суд постановив на підставі ст. 38 КУпАП справу про адміністративне правопорушення щодо Дмитрука закрити у зв’язку із закінченням строків накладення адміністративного стягнення. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: