fbpx

У Тбілісі повінь, загинули 8 людей. Із затопленого зоопарку розбіглися звірі. ФОТО

Суспільство 12:08, 14.06, 2015

У Тбілісі (Грузія) внаслідок повені загинули 8 людей.

Про це повідомляє Грузія Online з посиланням на заяву Ради безпеки та управління кризами. Кількість постраждалих і загиблих уточнюється, пише УП.

Епіцентром повені стала прилегла до зоопарку територія в ущелині річки Вірі, яка вийшла з берегів через проливні дощі. 

В результаті стихії пошкоджено трасу, що зв'язує Вакійський і Сабурталінський райони столиці, затоплено житлові будинки. На дорозі Цхнеті – Бетані зійшов сель.

Ріка затопила територію зоопарку, в результаті чого звідти втекли тварини. На території зоопарку виявлено тіла трьох людей, двоє з них були співробітниками зоопарку. Усю інфраструктуру на території зоопарку знищено. 

Рятувальники вживають заходів для нейтралізації хижаків та їх повернення у вольєри. Відомо, що ліквідували усіх вовків та деяких інших тварин. 

Очевидці повідомляють, що були вбиті два леви, один тигр. За словами рятувальників, тварини їх не підпускали близько до себе, тому довелося застосовувати крайні заходи.

Також повідомляється, що із зоопарку втекли три ведмедя. На самій території зоопарку загиблих тварин не помічено.

1
Усі фото з сайту newsgeorgia.ge
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 

За дорученням прем'єр-міністра Грузії створено надзвичайний штаб, роботу якого координує Рада безпеки та управління кризами, ухвалено рішення перекрити у Тбілісі кілька центральних магістралей.

Мешканців закликали утриматися від прогулянок містом. Участь у ліквідації наслідків повені беруть відповідні служби, на допомогу населенню мобілізовано всі ресурси, діє "гаряча лінія" 112. Штаб працює у цілодобовому режимі.

Щонайменше 9 загиблих у Тбілісі внаслідок злив і повіні. Практично знищена колекція зоопарку – вижили тільки ті тварини,…

Posted by Вахтанг Кіпіані on 14 червня 2015 р.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: