fbpx

У Тлумачі місцеві мешканці затримали нелегальний сміттєвоз

Суспільство 16:56, 04.11, 2016

Мешканці Тлумача зашкодили несанкціонованому вивозу сміття на місцеве сміттєзвалище.

Увечері 1 листопада мешканці Тлумача, які живуть в околицях місцевого сміттєзвалища, запримітили невідому вантажівку з відходами, яка прямувала в сторону сміттєзвалища.

Біля сміттєзвалища активісти зафіксували вантажний автомобіль "МАN", на якому було близько 20 тонн сміття. Водій вантажівки, помітивши, що за ним прямує машина, спробував звернути з дороги та сховатися в одній з бічних вуличок. Активісти заблокували вантажівку та викликали поліцію.

Коли приїхали патрульні, водій вантажівки повідомив, нібито сміття везе з Івано-Франківська. Та жодних документів, які б підтверджували його слова чи давали йому можливість вивозити відходи на Тлумацький полігон, надати не зміг.

За словами депутата  Тлумацької районної ради Зіновія Білуника, випадки вивозу сміття без відповідних договорів на тлумацький полігон є непоодинокими.

Підозрілу вантажівку та водіїв забрали у Тлумацький райвідділ поліції. Зіновій Білуник написав заяву про факт незаконного вивозу сміття, свідком якого він став.
У цей час до райвідділку приїхав один із місцевих підприємців, який марно спробував залагодити справу з поліцією. Взявши пояснення всіх учасників конфлікту, у Тлумацькому райвідділі пообіцяли провести всебічне розслідування справи та покарати винних.

Як писав КУРС, у неділю, 30 жовтня, у Рогатині затримано автомобіль із сміттям зі Львова.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: