fbpx

У Тлумачі визначили лауреатів літературно-мистецької премії ім. Григора Крука

Культура 07:30, 28.10, 2016

Днями в Тлумачі відбулось засідання комісії з присудження щорічної літературно-мистецької премії Тлумаччини імені Григора Крука.

Очолили роботу комісії її співголови – голова районної державної адміністрації Володимир Габурак та голова районної ради Василь Двояк, передає прес-служба Івано-Франківської ОДА.
Члени комісії розглянули клопотання трудових колективів та громадських організацій з пропозиціями щодо претендентів на здобуття премії і ознайомилися з представленими матеріалами. Вони відзначили високий рівень оформлення та різноманіття поданих документів з інформацією про кандидатів, носіями аудіо та відеозаписів, живописними полотнами, світлинами, публікаціями, збірками авторських творів.

 

Шляхом таємного голосуванням обрано цьогорічних лауреатів літературно-мистецької премії. Ними стали Микола Водославський з с. Надорожна (номінація "Музейна справа"), народний самодіяльний духовий оркестр Народного дому селища Обертин (керівник Любомир Ковтун) та Ігор Танчак з м. Тлумача (обидва відзначені у номінації "Музичне мистецтво").

Нагородження лауреатів та вручення премій відбудеться 1 листопада цього року у районному Народному домі м. Тлумач під час урочистостей з нагоди 98-ої річниці проголошення ЗУНР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: