fbpx

У Тлумацькому районі з блокпоста викрали енергозберігаючі лампи

Суспільство 12:43, 08.05, 2015

Віднедавна блокпост поблизу моста через річку Дністер та села Нижнів Тлумацького району не освітлюється в повному обсязі, оскільки частина світильників розкомплектовані, а енергозберігаючі лампи вкрадені.

Крадіїв не зупинила ні важкодоступність встановлених світильників, ані ризик бути спійманими, пише КУРС з посиланням на прес-службу Тлумацької РДА.

"Такі факти викликають справедливе обурення, – каже голова райдержадміністрації Володимир Габурак, – бо у складний для держави час одні на лінії фронту у боротьбі з ворогом ризикують життям і здоров’ям, натомість інші тут, на спокійній території, нищать елементарні підвалини нашої безпеки. Поки громадськість не усвідомить, що зміни на краще в Україні залежать від кожного, ми вічно будемо шукати причини усіх проблем і бід в обставинах, у владі, у політиці… Не можна планувати жити так, як у Європі, поводячись як вандали".

З метою вивчення ситуації та вжиття заходів голова райдержадміністрації дав ряд доручень відповідним службам.

Нагадаємо, у лютому благоустрій блокпоста та прилеглої території було проведено силами працівників апарату райдержадміністрації та громадських активістів. 

Для освітлення моста райдержадміністрацією в березні цього року з районного матеріального резерву було передано на баланс філії "Городенка ДЕД".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: