fbpx

У Тлумачі затримали серійного крадія. ФОТО

Суспільство 20:34, 03.03, 2017

Серійний злодій спеціалізувався на крадіжках з магазинів, новобудов, аптек та гаражних приміщень у Тлумачі та селах району. Затриманому оголосили про підозру у вчиненні злочинів та обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Впродовж минулого та цього року до правоохоронців надходили повідомлення від жителів міста та району про крадіжки, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Оперативні працівники у результаті тривалих та ретельних пошуків зловмисників одержали обґрунтовані докази причетності до серії крадіжок 24-річного жителя Тлумача, який уже був судимий за крадіжки.

Як було встановлено в ході проведення слідчих дій, зловмисник причетний до 6 крадіжок. Зловмисник проникав у приміщення магазинів, аптек, новобудов, відтискаючи металопластикові вікна та двері, підбираючи ключа, звідки викрадав продукти харчування, цигарки, алкоголь, медичні препарати, електроінструменти, комп’ютерну техніку, мобільні телефони, планшети та все, що попадало під руки.

За попередніми підрахунками вартість викраденого у загальному становить понад 50 тисяч гривень. У деяких випадках до скоєння злочинів зловмисник залучав співучасника, якого наразі встановлюють та розшукують правоохоронці.

В ході обшуку в помешканні підозрюваного правоохоронці знайшли та вилучили частину викраденого, іншу він продав, а виручені кошти витратив.

Наразі зловмисник утримується під вартою. За фактами крадіжок розпочаті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Згідно із санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: