fbpx

У Тлумацькій ОТГ провели "Ярмарок здоров'я"

Суспільство 09:43, 08.05, 2018

У Тлумацькому народному домі Центр первинної медичної допомоги Тлумацької міської об’єднаної територіальної громади організував "Ярмарок здоров'я".

У заході взяли участь жителі Тлумацької ОТГ та гості. Працівники ЦПМД проводили усім охочим експрес-аналізи, ЕКГ-дослідження, оцінку ризику серцево-судинних подій та надавали консультації. Крім цього, присутні мали змогу обрати свого лікаря та підписати з ним декларацію для обслуговування.

Під час "Ярмарку здоров'я" жителі висловили своє бачення та пропозиції для подальшого розвитку ЦПМД, поділилися думками з приводу реформування медицини.

У рамках заходу освятили новопридбаний автомобіль та електрокардіограф з телеметричним пристроєм, що дасть змогу більш якісно надавати медичні послуги. Голова Тлумацької міської ОТГ Роман Круховський у розмові з журналістами наголосив:

"ЦПМД Тлумацької ОТГ, як і будь-яка організація громади, завжди буде відчувати підтримку міської ради і не залишиться один на один із проблемними питаннями, навіть після автономізації".

Ярмарок знайшов ґрунтовну підтримку серед відвідувачів, про що свідчать результати анкетування. Так, 50% респондентів позитивно оцінюють нову медичну реформу та сподіваються на покращення у медичній галузі, 42% ставляться нейтрально і тільки 8% – негативно.

Головний лікар ЦПМД Оксана Мельник закликала всіх не бути байдужими до власного здоров’я, прийти та укласти декларацію із обраним лікарем.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: