fbpx

У травні на Верховинщині відбудуться гірські автомобільні гонки

Спорт 10:53, 20.03, 2015

На Прикарпатті розпочинається підготовка до проведення обласних етапів чемпіонату України з гірських автомобільних гонок "Трембіта гірська" та "Трембіта-Буковель".

Заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк провів робочу нараду щодо організації II-III обласних етапів чемпіонату України з гірських автомобільних гонок "Трембіта гірська" та "Трембіта-Буковель", які заплановані на 8-11 травня у Верховинському районі. Про це повідомляє КУРС із посиланням на Івано-Франківську ОДА.
Підготовкою кубкових змагань буде займатися організаційний комітет, створений найближчим часом. Окрім того, на нараді акцентувалося на необхідності впорядкування дорожніх ділянок на маршрутах, визначених програмою змагань. 

За словами президента прикарпатського автомобільного клубу Олександри Кодак, передусім важливо провести ямковий ремонт на Кривопільському перевалі, де безпосередньо відбуватимуться змагання, забезпечити злагоджену роботу служб ДАІ з обмеження дорожнього руху та охорони громадського порядку, подбати про наявність пожежних автомобілів, вогнегасників, карет швидкої допомоги.

Ігор Пасічняк запевнив президента прикарпатського автомобільного клубу Олександру Кодак у підтримці з боку облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: