fbpx

У третьому кварталі контакт-центр ЄРЦ зареєстрував майже 12 тисяч звернень іванофранківців

Суспільство 10:35, 06.10, 2014

За період з липня по вересень контакт-центр івано-франківського комунального підприємства "Єдиний розрахунковий центр" зареєстрував 11 916 звернень, з них – 77 подяк.

83% від загального обсягу надійшло на гарячу лінію ЄРЦ – 750-600. 3% заяв поступило в ЄРЦ через інтернет, 14%  письмово, повідомила прес-служба КП ЄРЦ.

В середньому на день надходило від 175 запитів у липні до 200 у вересні. До Аварійної служби ЄРЦ надходило до 700 викликів щомісяця.

За кількістю телефонних звернень після літнього спаду є певна тенденція до збільшення. Кількість інтернет- та письмових звернень загалом залишається стабільною.

Найбільше заявок традиційно стосувалось обслуговування будинкових електричних мереж. За кількістю дзвінків друге місце – питання роботи будинкових трубопровідних каналізаційних мереж, а також дворової мережі водовідведення, що обслуговується КП "Івано-Франківськводоекотехпром".

Найактивнішими, також традиційно, були мешканці найбільшого будинку, що перебуває в управлінні підприємства – №54 по вулиці Гната Хоткевича, – йдеться в повідомленні. Їх турбували питання холодного водопостачання, електромереж, каналізації.

За три місяці на контакт-центр надійшло 77 подяк.

Відповідно до укладених договорів, найбільше звернень було передано на виконання в КП "Аварійну службу ЄРЦ" та ТОВ "ЖЕО Молодіжний".

За даними служби технічного нагляду, виконаними є близько 95%. Найбільше незакритих заявок стосувалося ремонту систем теплопостачання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: