fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Смаколики, книги та хендмейд: у Франківську на ярмарку збирають кошти на лікування онкохворому Станіславчику Фармузі. ФОТО

Смаколики, книги та хендмейд: у Франківську на ярмарку збирають кошти на лікування онкохворому Станіславчику Фармузі. ФОТО

Суспільство 16:25, 24.08, 2018

На івано-франківській стометрівці розгорнули благодійний ярмарок, на якому збирають кошти на лікування синові ветерана АТО Андрія Фармуги, якому діагностували онкологію.

Ярмарок організував франківський “Карітас” в рамках проекту “Об’єднуючи людей заради миру”. На ярмарку можна придбати різний хенд-мейд: вироби у техніці де-купаж, в’язані гачком, також вишиті картини, листівки, рамки. Також чималий вибір вживаних книжок. А господині приготували різні смаколики.

За словами організаторів, виробів тут на суму близько 10 тис грн: і вишиті картини, вартістю більше тисячі гривень, і дрібнички, які не мають конкретної ціни – за них платять хто скільки може.

Нагадаємо, Станіслав син відомого у місті ветерана Андрія Фармуги. У Станіслава виявили гострий лейкоз  рак крові. Хлопчик перебуває на лікуванні в Онкогематологічному відділені в Івано-Франківській дитячій обласній лікарні.

А завтра франківців кличуть на благодійний арт-пікнік "Острів" – буде добра музика, виставки, майстер-класи і презентації. Початок об 11 годині.

Як писав КУРС, у липні на Німецькому озері також проходив благодійний гастрофест "Станіславська мармуляда".

Допомога потрібна і надалі.

Більше інформації про хлопчика на сторінці офіційної спільноти фейсбук – "Ми допоможемо разом! Офіційна спільнота Станіславчика Фармуги".

Реквізити для перерахунку коштів для фізичних осіб:

Картковий рахунок ПриватБанк  5168 7573 6708 7915
Одержувач – Фармуга Андрій Васильович

Контактні дані: Андрій (батько дитини) +38 099 286 19 56

Офіційна сторінка на на сайті GoFundMe: gofundme.com/together-with-stanislav-farmuga

Pay Pal: yuliyapavlova@gmail.com (вказуємо хештег #togetherwithStanislav — с Олей Палагнюк и ещё 51.

У групі "Ukrainische Jugend in Österreich / Товариство української молоді в Австрії" українці активно відгукуються на пропозицію. 

Також Станіславу постійно потрібні донори крові. Чоловіки віком від 25 до 45 років з першою (1) групою. Резус не має значення. Аби зібрати кошти на лікуванання Станіслава, у мережі організували благодійний аукціон. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: