fbpx

У центрі Франківська "небайдужі виборці" розклеїли агітки за одного з кандидатів. ФОТО

Політика 14:50, 30.03, 2019

На інформаційних тумбах на Вічевому майдані в Івано-Франківську невідомі розклеїли агітаційні листівки за кандидата в президенти України Руслана Кошулинського.

На листівках написано: "Будьмо єдині! За Руслана Кошулинського. Разом до перемоги". Під текстом вказано, що листівки від "небайдужих виборців".

Аналітик громадського руху ЧЕСНО Юлія Ободянська прокоментувала, що відповідальність за таку агітацію не загрожує нікому.

"Це агітація, але до кандидата важко підв'язати. Може, це зранку бабуся якась наклеїла, адже підписано "небайдужі виборці". Це ж не білборд",  зазначила Ободянська.

Нагадаємо, рівно опівночі 30 березня в Україні настав "день тиші"  день, коли заборонена будь-яка передвиборча агітація, зокрема зовнішня реклама. Всі вуличні рекламні площини повинні бути очищені від плакатів з прізвищами кандидатів у Президенти та їхніми фото.

Як писав КУРС, сьогодні в Івано-Франківську масово фіксують білборди з прихованою агітацією кандидатів у президенти. Найбільше гасел, які нагадують політичні кампанії Порошенка, Тимошенко та Зеленського. Однак білборди не містять ані прізвищ кандидатів, ані вихідних даних, тому формально не порушують виборчого законодавства.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: