fbpx

У центрі Франківська поліція провела акцію "З любов’ю до дітей". ФОТО

Суспільство 16:38, 14.02, 2018

Працівники прикарпатської поліції у День Святого Валентина намагалися підняти настрій та створити приємні емоції юним івано-франківцям та гостям міста, ознайомити дітей з професією поліцейського та нагадати про правила безпечної поведінки на дорогах.

Акція відбулася на Вічевому майдані.  З дітьми та їх батьками у свято поспілкувалися працівники ювенальної превенції, Управління патрульної поліції, вибухотехніки та спецпризначенці. Поліцейські не лише розповідали про специфіку служби, а й продемонстрували зброю та автотранспорт, які використовують у службовій діяльності. 

Як зазначила начальник відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області Алла Бойчук, такий захід організували для того, щоб ще раз нагадати – чужих дітей не буває. Поліцейські повсякчас готові прийти на допомогу усім, хто її потребує, а передусім – діткам, особливо тим, яких доля обділила люблячими і турботливими батьками, неповнолітнім, які з різних причин оступилися і яким необхідна підтримка та розуміння дорослих.

Діткам поліцейські дарували повітряні кульки з логотипом ювенальної превенції, пряники-сердечка з тематичним написом, і звичайно ж, усі бажаючі мали можливість сфотографуватися з вартовими правопорядку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: