fbpx

У Туреччині померла викладачка Прикарпатського національного університету

Суспільство 15:18, 19.08, 2017

17 липня померла Віра Богданівна Великорода – доцентка кафедри англійської мови факультету іноземних мов Прикарпатського національного університету.

Про це Галці розповів завідувач кафедри Яків Бистров, жінка померла у Туреччині – за 60 кілометрів від Анталії Віра Великорода відпочивала з сином.

Під час відпочинку у доцентки стався напад. Який – не уточнюють. Викладачка пролежала півтора тижні у комі, підключена до апаратів штучного життєзабезпечення, і 17 серпня померла.

Дату та місце прощання наразі не повідомляють, оскільки невідомо, коли тіло переправлять з Туреччини.

На сторінці Віри Великороди уже з’явилося багато співчутливих дописів.

"Віруся, я не можу повірити! Все думала, що колись ще зустрінемося, наговоримося, згадаємо дитинство… Так і не вдалося. Це так боляче… Бережу всі твої листи і фотографії. Спи спокійно, дорога подруга. Мої щирі співчуття родині і друзям", – написала ‎Iryna Gordon‎.

"Віро Богданівно, спочивайте з миром. Дякую за знання, які Ви далі мені в ПНУ, та поради в життя. Ви назавжди залишитесь в моєму серці. Сумно", – допис від Vasyl Shtefliuk‎.

"Надзвичайно прикра новина, від якої я досі не можу отямитися… Моя наукова керівниця, наставниця @Vira Velykoroda відійшла у кращий світ…

Повірити в це складно, оскільки ще недавно спілкувались про наступний розділ магістерської, про її подорож до Америки…

Дякую Вам, Віро Богданівно, за допомогу і за поради (не лише в навчанні). Спочивайте з Богом..

P.S. зараз безмежно рада, що запросила її на програму, мала можливість поспілкуватися в ефірі та зберегла цю розмову на відео! Воно стане для мене, і не тільки, хорошою пам’яткою про цю чудову людину…" – написала у себе на сторінці Ira Sysak.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: