fbpx

У Тисмениці рятувальники через затоплення вулиці привезли їжу і питну воду пенсіонерці. ФОТО

Суспільство 14:20, 09.05, 2019

Працівники рятувальної служби продовжують надавати допомогу людям, які потерпають від підтоплення: перевозять на човнах, довозять продукти та воду, відкачують воду із підтоплених територій.

Зокрема, у місті Тисмениця, селах Слобідка та Підпечери за допомогою автомобілів і надувних човнів через водні перешкоди перевезли 731 людей, з них –  78 дітей, повідомили в Тисменицькій РДА.

Сьогодні, 9 травня, працівники Тисменицького РВ УДСНС в області спільно із начальником відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Тисменицької районної державної адміністрації Олегом П’ятничуком за підтримки заступника міського голови м. Тисмениця Сергія Ковальчука, який є керівником штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у м. Тисмениця, привезли їжу та питну воду одинокій пенсіонерці, що мешкає у Тисмениці по вулиця Гоголя. Її будинок внаслідок підтоплення території довкола відрізаний від вулиці.

За даними управління ДСНС, рівень води у ріці Ворона спадає. 

Як писав КУРС, вчора Дністер піднявся до 6 метрів

Нагадаємо, з 1 травня через рясні дощі на Прикарпатті річки повиходили з берегів. У селищі Битків Бистриця підмила бетонний міст. У Яремчі, Косові та Коломиї підтопило вулиці і господарства.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: