fbpx

У Тисмениці та Надвірній представили нових керівників поліції. ФОТО

Суспільство 19:08, 14.08, 2018

Т.в.о начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Василь Кіцелюк представив особовому складу Тисменицького та Надвірнянського відділів поліції нових керівників.

Тисменицький відділ поліції очолив полковник поліції Іван Кавінський, який до цього очолював Надвірнянський відділ поліції, інформує СК ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області.

Представляючи нового керівника, Василь Кіцелюк охарактеризував його як професійного, досвідченого, авторитетного та принципового у прийнятті рішень.

Надвірнянський відділ поліції очолив Микола Сидорчук. У його представленні взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації, міський голова Надвірної, керівники прокуратури, СБУ та судово-експертної служби району. 

Василь Кіцелюк побажав новопризначеним керівникам подальшої плідної роботи, зазначивши, що обидва мають достатньо досвіду, аби працювати для людей задля забезпечення їх спокою і безпеки, та від імені керівництва обласної поліції подякував представникам влади за схвальну роботу поліції у районах.

"Мені особливо приємно чути слова вдячності керівникам поліції від місцевої влади. Дійсно, від професійного рівня керівника залежить робота і результат цілого підрозділу. Як він зуміє організувати роботу з підлеглими, налагодити комунікацію з органами місцевого самоврядування, громадськістю – таку оцінку й отримає", – зазначив Василь Кіцелюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: