fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • У Тисменицькому районному центрі зайнятості відбувся інформаційно-просвітницький захід із запобігання торгівлі людьми

У Тисменицькому районному центрі зайнятості відбувся інформаційно-просвітницький захід із запобігання торгівлі людьми

Суспільство 21:27, 14.01, 2017

Івано-Франківський Карітас продовжує серію інформаційно-просвітницьких заходів, присвячених запобіганню торгівлі людьми для учнів та студентів коледжів та училищ, а також безробітних, які перебувають на обліку у центрах зайнятості в районних центрах.

Черговий інформаційно-просвітницький захід відбувся у Тисменицькому районному центрі зайнятості. Ті, хто перебуває тут на обліку, отримали від працівників Карітасу кваліфіковані роз’яснення щодо того, як саме вберегтися від шахраїв при працевлаштуванні в Україні і за кордоном та правильно оформляти усі необхідні документи, контактні адреси і номери телефонів гарячих ліній, на які можна звернутися у разі виникнення небезпеки.

"Такі ознайомчі семінари для нас є дуже потрібними та корисними, – каже пані Марія. – Адже ми у пошуку роботи і маємо знати, як вберегтися від шахрайств та небезпек при працевлаштуванні. Завдяки Карітасу отримали хороші знання щодо цього".

"Ми співпрацюємо з Івано-Франківським Карітасом з 2008 року. Його працівники неодноразово проводили у нас інформаційно-просвітницькі заходи, семінари на важливі теми: нелегальна трудова міграція, запобігання торгівлі людьми, експлуатація дитячої праці, тощо, – ділиться начальник відділу активної підтримки безробітних Тисменицького районного центру зайнятості Світлана Карп'юк. – Завдяки друкованим матеріалам, брошурам, які отримали від Карітасу, ми також самостійно можемо роз’яснювати нашим відвідувачам, як правильно поводитися при працевлаштуванні, щоб вберегтися від небезпек. Обов’язково співпрацюватимемо з Карітасом надалі, адже людям цікаво і необхідно знати усі нюанси оформлення документів, контакти у разі виникнення небезпеки при працевлаштуванні в Україні та за кордоном".

Захід відбувся у рамках проекту "Підтримка діяльності мережі консультативних центрів для людей, що потерпіли від торгівлі людьми" за фінансування МБФ "Карітас України".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: