fbpx

У Великодню ніч президент із дружиною молилися за Україну

Суспільство 07:50, 16.04, 2017

Президент України Петро Порошенко разом із дружиною Мариною Порошенко у Великодню ніч взяли участь у святкових богослужіннях у кількох християнських храмах.

У Володимирському кафедральному соборі президентське подружжя разом із Патріархом Київським і всієї Руси-України, предстоятелем Української православної церкви Київського патріархату Філаретом та вірянами пройшли Хресною ходою навколо храму. Після цього вони взяли участь у Великодньому богослужінні, яке провів настоятель УПЦ-КП.

Петро та Марина Порошенки також взяли участь у Святій Месі Пасхальної Вігілії у Римо-католицькому костьолі Святого Олександра та Урочистій Пасхальній Святій Літургії у Монастирі Святого Василія Великого Української греко-католицької церкви.

Глава держави разом із дружиною відвідали Свято-Успенську Києво-Печерську Лавру, де приєдналися до Великоднього богослужіння, інформує прес-служба глави держави. У Трапезній церкві святкову службу відправив предстоятель Української православної церкви митрополит Онуфрій.

У всіх київських християнських святинях Петро Порошенко разом із дружиною вітали вірян зі святом Великодня та Воскресінням Христовим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: