fbpx

У Верхньому Вербіжі провели в останню путь керівника Коломийського осередку "Правого Сектору". ФОТО

Суспільство 20:10, 09.02, 2016

Керівник Коломийського районного осередку "Правого сектору" Василь Лановий (друг Темний) загинув в результаті нещасного випадку. Сьогодні його поховали в рідному селі.

В останню путь односельчани та побратими Василя Ланового провели його сьогодні вранці. Похорон розпочався об 11-ій годині у Верхньому Вербіжі на Коломийщині. 

"6 лютого під час занять з вивчення матеріальної частини зброї у Коломиї, в осідку "Правого Сектору", трагічно загинув Василь Лановий. В кращий світ пішов вірний, щирий побратим і дієвий патріот, Людина, яка завжди своєю присутністю облагороджувала світ. Вічна пам'ять Тобі, друже! Хай Бог прийме твою душу в оселю Праведних! Висловлюємо співчуття матері, рідним і близьким загиблого!" – повідомили у соцмережі побратими "друга Темного" зі Штабу Івано-Франківського ОО НВР ПС.

Василь Лановий загинув під час занять з вивчення матеріальної частини зброї. Куля, випадково випущена з нерозрядженого мисливського карабіна його побратимом, обірвала життя. Правоохоронці кваліфікували випадок як вбивство з необережності. 

Читайте також: Подробиці трагедії в Коломиї: як загинув керівник районного "Правого сектору". ВІДЕО

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: