fbpx

У Верховині вшанували загиблих воїнів АТО та нагородили волонтерів. ФОТО, ВІДЕО

Політика 15:55, 22.05, 2019

Згадати усіх та пам’ятати кожного. Для школярів Верховинщини провели пам’ятну годину, присвячену загиблим воїнам АТО. У формі інтерактивної гри підлітки пригадали своїх земляків, які віддали життя за Україну. А це Дмитро Пацино, Дмитро Шкрібляк, Василь Шлімкевич, Богдан Шлемкевич, Микола Ткачук. Кожен з цих героїв, кажуть організатори, має стати прикладом для молоді

“Коли у своєму житті зустрінетесь з важкою ситуацією – згадайте про своїх земляків і рівняйтесь на них. І будьте гідними наших хлопців”,  каже представник Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО Володимир Веркалець.

І ці хлопці та дівчата цілком готові наслідувати своїх героїв. Протягом години вони проникливо читали вірші, співали патріотичних пісень та ділились знаннями про своїх земляків.

“Герої живуть у наших серцях. Тому потрібно такі заходи проводити, щоб вшанувати пам’ять і аби люди не забували, що були такі герої, які захищали Україну”,  каже учень Богдан.

“Це захисники нашої держави – наші захисники. Через їхню смерть ми тепер маємо спокій і мирне небо”,  говорить учениця Марина.

Не варто, певні організатори, забувати й про воїнів в тилу. Йдеться про волонтерів, які від початку війни і дотепер усіляко допомагають та підтримують наших вояків. Тож на знак подяки вони отримують свої нагороди. Одна із волонтерів – депутат Верховинської райради від партії “ВОЛЯ” Ольга Соломійчук. Наголошує на тому, що волонтерський рух від початку війни зміцнів і продовжує свою роботу.

“Найважливішим, коли в нашій країні війна, є підтримка наших хлопців в зоні АТО. Це допомога з кожної сторони. І я знаю точно, що всі добрі люди так і роблять. Багато років поспіль нас підтримує і допомагає народний депутат України Юрій Дерев’янко і усі люди, яким не байдужа наша країна, підтримують і будемо підтримувати завжди”,  каже Соломійчук.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: