fbpx

У Верховинському районі збудують візит-центр з місцями відпочинку для автотуристів

Суспільство 09:16, 20.08, 2015

Підписано договір про співпрацю в реалізації проекту «Івано-Франківська область – край для туризму» між департаментом міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури обласної державної адміністрації та Ільцівською сільською радою Верховинського району.

Сторони задекларували об’єднання зусиль влади і місцевої громади у плані будівництва візит-центру з місцями короткотермінового відпочинку для автотуристів. Рішення про те, що візит-центри будуть споруджуватися у Верховинському і Галицькому районах прийняли на основі розгляду пропозицій територіальних громад, що відбулося 10 червня. Пропозиції також подавали представники Долинського, Коломийського та Косівського районів.

Галицька міська рада 2 липня 2015 року та Ільцівська сільська рада Верховинського району 9 серпня відповідно прийняли рішення про відведення земельних ділянок для будівництва таких об'єктів.

Підприємці звертають увагу і на те, що у рамках проекту передбачається створення туристичного порталу області. Окрім описової частини про туристичні ресурси Прикарпаття, на порталі будуть розміщенні контактні дані адміністрацій туристичних об’єктів, національних природних парків, музеїв тощо. Вказана інформація увійде до туристичної бази даних Івано-Франківської області та буде використовуватися з метою промоції та розвитку туризму.

Довідково:

Проект «Івано-Франківська область – край для туризму» впроваджується Івано-Франківською облдержадміністрацією за підтримки Івано-Франківської обласної ради та співфінансується Європейським Союзом. Метою проекту є підтримка соціально-економічного зростання Івано-Франківщини через впровадження ефективної регіональної політики та розвиток туристичної галузі Прикарпаття.

Асоційовані партнери проекту: Регіональний фонд підтримки підприємництва по Івано-Франківській області; Регіональний туристично- інформаційний центр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: