fbpx

У Ворохті чоловік вкрав велосипед з-під Будинку культури

Суспільство 13:20, 13.05, 2016

​Правоохоронці розшукали лиходія, котрий у Ворохті з-під Будинку культури поцупив велосипед. Крадене одразу ж планував продати.

Про крадіжку в поліцію повідомив 35-річний мешканець Ворохти. Чоловік розповів, що його донька залишила велосипед біля Будинку культури, а коли повернулась – виявила його відсутність, повідомляє Сектор комунікації ГУ НП в Івано-Франківській області.

Уже невдовзі правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився місцевий житель, який напередодні, прогулюючись селищем, побачив велосипед і, скориставшись тим, що за ним ніхто не спостерігає, вчинив крадіжку. Працівники поліції вилучили велосипед вартістю близько 5 тисяч гривень та повернули власникам.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням не залишати свою власність без нагляду, тим більше в загальнодоступних місцях.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: