fbpx

У видавництві "Вавилонська бібліотека" вийде восьмий роман Курта Воннеґута

Культура 20:13, 19.03, 2018

У франківському видавництві "Вавилонська бібліотека" цьогоріч вийдуть сім книг.

"Невдовзі у видавництві "Вавилонська бібліотека" вийде восьмий роман Курта Воннеґута – "Буфонада, або Більше не самотні", – анонсували видавці.

"Ніколи досі не підходив я так близько до написання автобіографії", – такими словами починається цей роман. В основі його оповіді – родинна історія, яка ведеться від імені доктора Вілбура Нарциса-11 Свейна, колишнього президента Сполучених Штатів Америки.

Проте, як завжди у Воннеґута, це історія про щось більше – про світ, людство і цивілізацію. Нелінійна манера оповіді перекидає читача з минулого у майбутнє і знову назад, а кожну сторінку супроводжують чудовий гумор і ніжна, життєствердна іронія.

Вперше роман "Буфонада" вийшов 1976 року у видавництві Delacorte Press і став наступним після легендарних "Сніданок для чемпіонів" (1973) та "Бойня номер п’ять" (1969).

Нагадаємо, переклад роману "Бойня номер п'ять" став першою книгою "Вавилонської бібліотеки".  

Українською мовою "Буфонаду" переклала Тетяна Некряч, обкладинку та візуальний супровід створюють Володимир Гавриш та Марія Гавриш, які також ілюстрували видання Воннеґутового роману "Ґалапаґос".

Напередодні виходу книжки "Вавилонська бібліотека" обіцяє поділитися фраґментом і оголосить передпродаж. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: