fbpx

У Вигоді відкрили завод з виробництва будівельних виробів із бетону. ФОТО

Суспільство 15:54, 03.11, 2017

Сьогодні у селищі Вигода Долинського району урочисто відкрили завод ТОВ "Унібрук", що виготовлятиме будівельні вироби із бетону, зокрема, бруківку тротуарну, бордюри тощо.

Про це інформує прес-служба Долинської РДА.

Завод оснащений високотехнологічним німецьким обладнанням.

"Завод лише доповнить перелік вітчизняних виробників європейського рівня, а також, що найголовніше, сприятиме створенню нових робочих місць у районі та фінансовим надходженням у місцеві бюджети", – повідомляє прес-служба.

На урочистому відкритті ТОВ "Унібрук" були присутні народний депутат України Анатолій Матвієнко, голови обласної та районної державних адміністрацій Олег Гончарук та Юрій Мазур, депутати обласної ради Олександр Матусевич та Богдан Ленігевич, голова районної ради Іван Данилів, селищний голова Ярослав Наум, засновники ТОВ "Унібрук" – Олег Кисельов, Володимир Гурко та керівник заводу Сергій Літвінов.

«Введення в дію нового заводу створить умови для комплексної розбудови дорожньої інфраструктури населених пунктів області, – зазначив Олег Гончарук. – Коли три роки тому велися розмови про те, що Івано-Франківщина має стати лідером та показувати приклад щодо ведення бізнесу та розвитку економіки в цілому, ми напрацьовували багато варіантів для втілення таких задумів. Так ми створили інвестиційну платформу «Єврокарпатська ініціатива». Тож зараз приємно констатувати, що за такий короткий період часу наша область має хороше сполучення з найближчими обласними центрами, зокрема, зі Львовом та Чернівцями. Ми й надалі працюємо в цьому напрямку. А відкриття такого потужного заводу як «Унібрук» – стане ще одним кроком у цій нелегкій справі розбудови краю».

 

Після перерізання символічної стрічки священик освятив виробничі цехи. 

Нагадаємо, 29 вересня у Коломиї урочисто запустили завод німецької компанії  Leoni AG.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: