fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • У Витвицькій ОТГ шукають інвесторів для розбудови туристичної інфраструктури та розвитку відновлювальної енергетики

У Витвицькій ОТГ шукають інвесторів для розбудови туристичної інфраструктури та розвитку відновлювальної енергетики

Суспільство 14:15, 26.03, 2018

Витвицька об’єднана територіальна громада відкрита для українських та міжнародних інвесторів.

На цьому наголосив голова ОТГ Микола Шикор.

Він повідомив, що у тергромаді взяли курс на всебічний розвиток інфраструктури та соціальної сфери. У такий спосіб планують забезпечити належне соціально-економічне зростання ОТГ в цілому.

Гірська місцевість, а також відсутність промислових підприємств, що спричиняють забруднення навколишнього середовища, створюють всі передумови для розвитку в ОТГ органічного сільського господарства, а також альтернативної енергетики.

"Витвицька ОТГ має чудовий потенціал розвитку органічного аграрного господарства як з екологічної, так з економічної точки зору. При цьому створюються можливості для розвитку рослинництва, тваринництва, а також бджільництва, – говорить Микола Шикор. – Поряд з тим у громаді є колосальний потенціал з розвитку відновлювальних джерел енергії".

Очільник ОТГ говорить, що у громади є ще й значний туристичний потенціал. Тому в ОТГ планують здійснити розбудову туристично-рекреаційної інфраструктури.

"У громаді є вільні земельні ділянки, які можна використовувати для рекреаційного призначення, а також встановлення сонячних батарей", – додав управлінець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: