fbpx

У Ямниці урочисто відкрили новозбудований корпус НВК. ФОТО

Суспільство 18:52, 20.01, 2017

19 січня, у день Святого Богоявлення, пройшло урочисте відкриття дошкільних груп у Ямницькому НВК.

Будівництво другого корпусу Ямницької школи розпочалося ще на початку 90-х років. Тоді звели стіни, зробили дах і на цьому будівництво заморозили більш як на 20 років. Завершити цей "довгобуд" прагнули багато людей, проте вдалося це тільки зараз, пише прес-служба Ямницької сільради.

На початку 2016 року було створено "Благодійний фонд "Ямниця", заснований ПАТ "Івано-Франківськцемент" та Ямницькою сільською радою, і в березні підписано угоду між Ямницькою сільською радою, ПАТ "Івано-Франківськцемент", "Благодійним фондом "Ямниця", відділом освіти Тисменицької РДА та підрядником ТОВ "Житлобуд-1" про завершення будівництва корпусу №2 Ямницької ЗОШ.

На цей час завершено зовнішні та внутрішні будівельні роботи. Будівельники в очікуванні потепління для продовження виконання робіт з благоустрою території.

Вчора діти-дошкільнята вперше прийшли до "нового садочка".

Отець-декан Богдан Курилів освятив всі приміщення в дошкільних групах та благословив дітей та їхніх вихователів на нові звершення.

Сільський голова Микола Зелінський привітав усіх присутніх з Різдвяними святами та відкриттям садочка, а також наголосив, що все найкраще повинно бути у дітей, адже вони – наше майбутнє. На закінчення виступила директор НВК Наталія Винник, яка подякувала усім, хто долучився до завершення будівництва, та висловила сподівання, що дітки полюблять "новий садочок" і будуть з радістю приходити до нього.

Як повідомляв КУРС, сьогодні сільського голову Ямниці Миколу Зелінського затримали на отриманні хабара.  Сілький голова разом із землеупорядником та заступником голови виконавчого комітету вимагали від підприємця 180 тисяч доларів хабара за сприяння у виділенні 2 га землі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: