fbpx

У Яремчі місцевий підприємець побив депутата

Суспільство 18:10, 28.12, 2017

Інцидент трапився 21 грудня після того, як Яремчанська міська рада затвердила бюджет на наступний рік.

Як розповів КУРСу потерпілий Дмитро Дедерчук, місцевий підприємець Петро Панько напав на нього ще з кількома чоловіками у центрі міста. Депутат стверджує, що йому зламали ніс і він отримав струс мозку.

Під час розгляду бюджету між чоловіками виникла словесна перепалка. За словами Дедерчука, Панько покликав його "вийти поговорити".

Після засідання, розповідає потерпілий, підприємець та ще кілька чоловіків підстерегли його біля міської ради та побили.

"Я навіть не зрозумів, за що він мене побив. І це все відбувалося у центрі міста, біля ялинки. Це все бачили начальник податкової, міський голова, депутати, і ніхто навіть не викликав швидку",  розповів Дмитро Дедерчук.

Чоловік звернувся до Івано-Франківського відділу поліції із заявою про злочин. Там відкрили кримінальне провадження за ст. 125  умисне легке тілесне ушкодження. Хоча потерпілий стверджує, що він був при виконанні службових обов’язків, тому, на його думку, провадження мали відкрити за ч. 2 ст. 350  умисне нанесення побоїв або заподіяння легкого чи середньої тяжкості тілесного ушкодження службовій особі або громадянинові, який виконує громадський обов'язок, у зв'язку з їхньою службовою чи громадською діяльністю.

У поліції повідомили, що у рамках провадження будуть допитувати свідків і з’ясують, чи його побиття пов’язане з депутатською діяльністю.

"Ми внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом нанесення тілесних ушкоджень. Коли в Яремчі допитають усіх свідків, ми будемо з’ясовувати, чи це був конфлікт, пов’язаний з його діяльністю як депутата, чи на основі неприязних відносин",   прокоментувала начальник слідчого відділу Івано-Франківського ВП ГУНП Вікторія Самокіщук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: