fbpx

У Яремчі турист з Тернополя напідпитку поранив ножем місцевого мешканця

Суспільство 16:57, 12.06, 2017

Подія трапилася 11 червня близько 02.15 год. біля одного із розважальних закладів, що у Яремчі. Між відвідувачами цього закладу виник конфлікт, в ході якого підозрюваний завдав тілесних ушкоджень ножем місцевому мешканцю.

Поліція встановила та затримала підозрюваного.

24-річного потерпілого "швидкою" відразу доставили до лікувального закладу. В ході слідчих (розшукових) заходів правоохоронці отримали обґрунтовані докази підозрювати у вчиненні кримінального правопорушення 33-річного жителя Тернопільської області, який приїхав на Прикарпаття на відпочинок, інформує сектор комунікації ГУ Нацполіції в області.

Зловмисник та потерпілий перебували в приміщенні одного із місцевих кафе. Між ними виник словесний конфлікт. Відтак чоловіки, що були добряче напідпитку, вийшли на вулицю та продовжили суперечку, під час якої зловмисник витягнув ніж та наніс ним удар потерпілому в область черевної порожнини, спричинивши тілесні ушкодження у вигляді проникаючої колото-різаної рани. Після скоєного нападник втік з місця події.

Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зараз вирішується питання про оголошення підозри та обрання йому міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Згідно із санкцією статті передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: