fbpx

У ЄРЦ кажуть, що закінчують рік без боргів перед бюджетом і підрядниками

Суспільство 16:36, 21.12, 2014

В Івано-Франківському комунальному підприємстві "Єдиний розрахунковий центр" відбулося чергове засідання Наглядової ради, на якому було підбито підсумки роботи підприємства за 2014 рік.

Члени наглядової ради та запрошені особи обмінялись думками з актуальних питань роботи підприємства, повідомляє прес-служба підприємства.

Зокрема, було заслухано секретаря наглядової ради Вадима Войтика щодо ключових проблем поточного року.

Головний бухгалтер Наталія Ярощук надала інформацію про фінансовий стан підприємства. Важливим є той факт, що КП "ЄРЦ" – одне з небагатьох в галузі, яке не має заборгованостей ні перед бюджетом, ні перед постачальниками (підрядниками).

Т.в.о. керівника Руслана Василюк озвучила інформацію про стан розрахунків населення та претензійну роботу.

Головний інженер Мирон Джус підбив попередні підсумки робіт з експлуатації та ремонту житлового фонду.

З ініціативами щодо вирішення переліку проблемних питань виступив директор Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Михайло Смушак.

За результатами обговорення Наглядова рада, зокрема, доручила підприємству якнайшвидше вирішити питання щодо точок розмежування між балансоутримувачем та теплопостачальними організаціями, ремонту та відновлення балконів та історичних фасадів в центральній частині міста, створення міжвідомчої комісії із забезпечення належного санітарного стану, техногенної безпеки та сталого функціонування об’єктів житлового фонду тощо.

Наглядова рада КП "ЄРЦ" була створена рішенням сесії міської ради в грудні 2013 року. Тоді ж було затверджено і її склад з п’яти чоловік. Очолює наглядову раду заступник міського голови Руслан Гайда.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: