fbpx

У Залучанському будинку-інтернаті встановили ліфт для дітей-інвалідів

Суспільство 12:43, 10.01, 2017

Благодійний фонд "Деполь Україна" подарував Залучанському будинку-інтернату ліфт вартістю близько мільйона гривень. Ці гроші – пожертви німецьких благодійників.

Цей ліфт суттєво полегшить роботу обслуговуючого персоналу та надасть можливості лежачим вихованцям частіше виходити на прогулянки, повідомили у Снятинській районній раді.

На урочисту подію, під час якої вперше здійснили запуск ліфта, на запрошення директора Залучанського будинку-інтернату для дітей-інвалідів Миколи Сухолиткого прибули представники влади та голова правління Української благодійницької мережі Василь Футерко.

"Усі, хто знаходиться під опікою держави та благодійників, на жаль, обділені долею, та, на щастя, не обділені увагою небайдужих людей, а таких у дитбудинок навідується немало. Особливо багато благодійних справ, здійснення мрій відбувається у світлий час Різдва. Тож ліфт, який встановлено, віднині дає можливість дітям з діагнозом ДЦП, іншими ураженнями опорно-рухового апарату безперешкодно пересуватися, потрапити з другого поверху дитбудинку на подвір’я", – йдеться у повідомленні райради.

Ліфт віднині дає можливість дітям з діагнозом ДЦП, іншими ураженнями опорно-рухового апарату безперешкодно пересуватися, потрапити з другого поверху дитбудинку на подвір’я.

Священики Віталій Новак та отець Леонід Куклишин освятили ліфт та благословили її працівників та вихованців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: