fbpx

У Запоріжжі викрали 5-річну доньку калушанки, яку зґвалтували і вбили

Суспільство 16:56, 29.05, 2016

У Запоріжжі 24 травня було викрадено 5-річну Єлизавету Волинець. А нещодавно у лісосмузі біля Львова знайшли неживою матір дівчинки. Бабуся розповідає, що викрадачі Єлизавети допитувалися в неї, де 2-річний син покійниці.

Вранці 24 травня невідомий чоловік за кермом автомобіля "Жигулі" зупинився біля приватного будинку і попросив показати йому дорогу. Лариса Похилюк разом з онукою Єлизаветою сіли в легковий автомобіль, щоб показати дорогу і заразом під'їхати на прийом до лікаря в поліклініці, інформують "Вікна" з посиланням на zabor.zp.ua.

Коли їх везли в машині Запоріжжям, бабуся звернула увагу, що везуть їх не в тому напрямку. Коли вона запитала про це, то почула погрози.

Дитину і бабусю завели до підвалу якоїсь будівлі. Дівчинку забрали від старенької і відвезли на автомобілі в невідомому напрямку. Жінку кілька годин тримали в підвалі.

Двоє чоловіків вимагали, щоб вона повідомила, де знаходиться її другий 2-річний онук.

До жінки застосовували тортури, у неї залишилися гематоми на тілі. Після того, як зловмисники звільнили Ларису Похилюк, вона звернулася в правоохоронні органи. 26 травня вона подала скаргу в прокуратуру.

Хлопчик на цей час знаходиться в безпечному місці зі своїм рідним батьком.

Взимку мати двох дітей калушанка Юлія Волинець була зґвалтована і по-звірячому вбита на Львівщині. Вона дісталася туди автостопом, а дітей залишила у свекрухи в Запоріжжі.

Попутник жінки, за версією правоохоронців, по-звірячому з нею розправився.

Бабуся дівчинки, яка після смерті їх матері є опікуном дітей, вважає, що їх хочуть вкрасти. При цьому ще за життя матері вона намагалася ховати малих і чогось боялася.

Відомо, що у Львові затримали вбивцю й ґвалтівника 26-річної калушанки.

Зловмисник обманом заманив жертву у лісосмугу, де зґвалтував її, а після того, як вона повідомила про свій намір звернутись із заявою у поліцію, закатував у неприродній спосіб, використовуючи різні предмети. Від отриманих травм та больового шоку жінка померла на місці, виснували правоохоронці.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: