fbpx

У жахливій ДТП загинув прикарпатський підприємець, колишній депутат обласної ради. ВІДЕО

Суспільство 23:22, 25.02, 2016

Трагічна дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 24 лютого, на трасі сполученням Київ – Чоп.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Skoda Octavia виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з маршрутним автобусом “Еталон”.

Як повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції Львівської області, аварія сталась о 12 годині за 40 кілометрів від Львова неподалік села Великосілки Кам’янка-Бузького району. Автомобіль протаранив маршрутку “Соколя – Львів”. Автобус їхав у напрямку Львова.

Водій легковика не впорався з керуванням і вилетів на зустрічну смугу. Після зіткнення маршрутка та автомобіль Skoda злетіли з дороги. В результаті зіткнення водій і пасажир автівки загинули миттєво, ще сім осіб отримали травми різного ступеня важкості. Найважче травмовано водія маршрутки, у решти поранених  численні забиття і порізи, передає НТН.

Як з’ясував КУРС, загиблі  мешканці міста Рогатина. Один із них  Юрій Келестин, підприємець, заступник голови правління ЗАТ “Техно-Центр” (засновником якого є разом з братом Валерієм Келестином, екс-нардепом від Партії регіонів). Сам Юрій Келестин був депутатом Івано-Франківської обласної ради 4-го демократичного скликання, членом фракції Партії регіонів. “Шкодою”, яка є службовим автомобілем “Техно-Центру”, керував водій підприємства, також мешканець Рогатина. У розтрощеній автівці правоохоронці знайшли багато грошей, в тому числі валюти. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: